Θήκη Sport Gym Συμβατή με Note 2/3/4

Θήκη Sport Gym Συμβατή με Note 2/3/4

8,50€
Άνευ ΦΠΑ: 8,50€
Κωδικός Προϊόντος: Sport Gym Arm Band Note 2/3/4
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ποσότητα:

Ότι αφορά θήκες

 

Με την συνεχή άνοδο των Smartphone στη παγκόσμια αγορά, την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών αλλά και την προώθηση τους σαν αντικείμενα καθημερινής χρήσης - αξεσουάρ πολυτελείας, επιβάλλεται η προστασία τους από φυσικές φθορές.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες θηκών στην αγορά από τις οποίες ο κάθε καταναλωτής μπορεί να επιλέξει αυτή που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες του.

 

Κατηγορίες θηκών:

 

Silicone/Skin

Οι ευρύτερα γνωστές θήκες αφού συνδυάζουν πρακτικότητα και ικανοποιητική προστασία. Καλύπτουν το πλαϊνό και πίσω μέρος του κινητού αφήνοντας την οθόνη προσβάσιμη και εκτεθειμένη κάνοντας την χρήση ενός προστατευτικού οθόνης (screen protector) σχεδόν απαραίτητη. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων .

 

Pouch

Οι θήκες pouch έχουν σαν χαρακτηριστικό τους ότι το κινητό για να χρησιμοποιηθεί πρέπει να αφαιρεθεί από την θήκη και είναι κατασκευασμένες από υφασμάτινα υλικά.

 

Flip/wallet

Οι θήκες flip/wallet συνδυάζουν πρακτικότητα και ασφάλεια για το κινητό αφού δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί η συσκευή κατά την χρήση της και ταυτόχρονα προσφέρει την μέγιστη δυνατή προστασία. Είναι κατασκευασμένες από διάφορα υλικά από τα οποία εξαρτάται και η τιμή τους όπως σιλικόνη, δερματίνη, δέρμα, πολυκαρβονικό κ.τ.λ.

 

Θήκες “training”

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι θήκες οι οποίες χρησιμοποιούνται για περπάτημα, τρέξιμο οι οποίες επιβάλλεται να παρέχουν την απαιτούμενη προστασία στο κινητό. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι αδιάβροχες, οι θήκες με ειδική βάση για ποδήλατα, και οι θήκες που εφαρμόζουν στο χέρι για τρέξιμο – περπάτημα.  Προσφέρουν στον χρήστη μέγιστη προστασία και πρακτικότητα.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:

Η Κριτική σας:

Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:

Case2u Facebook page

Case2U © 2018 All rights reserved