Σοκαριστική απόφαση της Google για Huawei

Posted by techbloger on May 20, 2019.

  Η Google ανέστειλε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την Huawei με άμεση εφαρμογή, μια αναγκαστική κίνηση που θα έχει δραματική επίδραση στις συσκευές Huawei σε ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με το Reuters, επικαλούμενο μια πηγή που γνωρίζει το θέμα, η Google αναγκάστηκε να αναστείλει την συνεργασίαμε την Huawei σε επίπεδο “υλικού και λογισμικού”. “Η Huawei Technologies Co Ltd θα χάσει αμέσως την πρόσβαση στις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος Android και η επόμενη έκδοση των smartphones εκτός της Κίνας θα χάσει επίσης πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσί..

Read more...

Οι αντικαταστάτες του iPhone X παρουσιάστηκαν !

Posted by techbloger on Sep 12, 2018.

Όλες οι συσκευές ακολουθούν «dual-glass design» έχοντας μεταλλικό πλαίσιο και ανθεκτικό γυαλί να προστατεύει τόσο την οθόνη όσο και την «πλάτη» τους. Στο iPhone Xr χρησιμοποιείται αλουμινένιο πλαίσιο πάντως, όταν στις άλλες δύο συσκευές χρησιμοποιείται ανοξείδωτο ατσάλι για πρόσθετη αντοχή και ανθεκτικότητα.  Η γυάλινη προστασία στην πλάτη επίσης δεν εμποδίζει την λειτουργία της ασύρματης φόρτισης, που υποστηρίζεται από τις δύο συσκευές iPhone Xs και Xs Max, που επιπλέον είναι και water- και dust-resistant (IP68-rated, αντέχουν σε βάθος δύο μέτρων για 30 λεπτά περίπου).   ..

Read more...

Ευκολότερη απο ποτέ η μετάβαση απο IOs σε Android

Posted by techbloger on Aug 31, 2016.

To Android Nougat προσφέρει στους κατόχους iPhone τη δυνατότητα να μεταφέρουν όλα τα προσωπικά τους αρχεία με ευκολία.  Ο σκοπός της Google είναι να διευκολύνει όσους θέλουν να κάνουν την μετάβαση από το iPhone προς το Android Nougat, μέσα από μία συγκεκριμένη επιλογή του μενού του ανανεωμένου της λειτουργικού. Το συγκεκριμένο μενού, βέβαια, δεν περιλαμβάνει μόνο τη μεταφορά αρχείων από ένα iPhone ή ένα iPad, αλλά προσφέρει και την επιλογή της μεταφοράς δεδομένων από ένα άλλο Android ή απευθείας από το Google Account.   Το μενού αυτό εμφανίζεται στην πρώτη ενεργοποίηση μ..

Read more...

Εξαιρετικά ακριβής το Face ID Σύμφωνα με την Apple

Posted by techbloger on Oct 27, 2017.

​     Η Apple φέρεται να «χαμήλωσε» τις προδιαγραφές του εξοπλισμού που απαρτίζει τον αισθητήρα Face ID του iPhone X ώστε οι διάφοροι υπό-κατασκευαστές της να μπορέσουν να επιταχύνουν την παραγωγή της συσκευής. Αυτό ήταν το περιεχόμενο δημοσιεύματος του Bloomberg το οποίο ανάγκασε την Apple να προβεί σε διαψεύσεις και να επιβεβαιώσει την ακρίβεια του αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου. Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται σαφής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Apple με τον αισθητήρα Face ID και σε συνάρτηση με τη διαδικασία παραγωγής του. Θέλοντας η..

Read more...

Iphone 8 σε νέο χρώμα (Blush Gold)

Posted by techbloger on Aug 16, 2017.

    Πρόσφατα, ο Benjamin Geskin, ο οποίος φαίνεται να έχει πληροφορίες μέσα από την ίδια τη Foxconn αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter τόσο το νέο χρώμα του επετειακού iPhone, όσο και την επίσημη ονομασία του.   Η Apple λοιπόν πρόκειται να λανσάρει τη νέα συσκευή της με το χρώμα Blush Gold, το οποίο ενδεχομένως θα αντικαταστήσει το Rose Gold στην οικογένεια των συσκευών της εταιρείας (υπάρχει βεβαίως και η πιθανότητα να συνυπάρξουν τα δύο χρώματα).   Το νέο μοντέλο σε Blush Gold θα κυκλοφορήσει σε χωρητικότητες των 64GB και 128GB. Α..

Read more...

Αντίστροφη μέτρηση για το Android O

Posted by techbloger on Aug 19, 2017.

    Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τις αποκαλύψεις από την ιστοσελίδα AndroidPolice και σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση από τη Google σχετικά με τα “βαφτίσια” και το λανσάρισμα του Android O. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση που συμπίπτει με την ολική έκλειψη Ηλίου (ορατή από τις ΗΠΑ) στις 21 Αυγούστου.   “Στις 21 Αυγούστου, μια έκλειψη Ηλίου θα γίνει ορατή σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά το 2018. Το λειτουργικό σύστημα Android θα σας βοηθήσει να ζήσετε αυτό το ιστορικό φυσικό φαινόμενο και να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε, ενώ πα..

Read more...

Note 9 με πρωτοποριακή νέα γραφίδα

Posted by techbloger on Jul 02, 2018.

    Λίγες ημέρες μετά τη διαρροή πληροφοριών για το Samsung Galaxy Note9 από το hands-on του Eldar Murtazin, μας έρχονται νέες πληροφορίες για την ανανεωμένη γραφίδα της συσκευής, η οποία θα πρωταγωνίστησε και στο teaser video της πρόσκλησης για την παρουσίαση της 9ης Αυγούστου.   Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Universe, η νέα γραφίδα S Pen θα προσφέρει λειτουργίες μέσω Bluetooth που δεν έχουν σχέση με ό,τι περιμένει κανείς από ένα gadget τέτοιου είδους. Ακούγεται έντονα ότι θα διαθέτει ξεχωριστη μπαταρία στο εσωτερικό της (άρα θα πρέπει να φορτίζεται),..

Read more...

Apple smartwatch για κλήσεις

Posted by techbloger on Aug 13, 2017.

​   Το επόμενο Apple Watch εκτιμάται ότι θα έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων, σύμφωνα με το Bloomberg.  Πληροφορίες που επικαλείται το Bloomberg και αναφέρει το Reuters, τονίζουν ότι η Apple θα λανσάρει νέα μοντέλα του Apple Watch με LTE chips, προκειμένου να μπορούν να συνδεθούν στο mobile Internet, αλλά και να πραγματοποιούν κλήσεις, χωρίς να είναι υποχρεωτική η σύνδεση με ένα iPhone, για εργασίες όπως είναι η αποστολή μηνυμάτων, η λήψη γεωγραφικών πληροφοριών, ή το streaming μουσικής. Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να βρίσκεται σε συζητήσεις με δ..

Read more...

Case2u Facebook page

Case2U © 2020 All rights reserved